Dues organitzacions són creades gràcies al pensament d’Alfredo Rubio i la participació de centenars de persones al món que apoyen y recolzen. En aquest capítol parlarem sobre la pau i concretament sobre la Carta de la Pau dirigida a l’ONU. Una organització que sorgeix des del plantejament de la Universitas Albertiana.

 

Comparte esta publicación

No Comments

  1. […] Ho hem de repensar entre tots, perquè aquest salt qualitatiu no ve caracteritzat per un sol  projecte, sinó per les diferents tradicions que configuren el moment present i que fan possible que cada individu o grup es reconegui formant part d’una cultura plural. La democràcia ha de ser un espai d’institucions, una plaça oberta, on es troben les diferents opcions polítiques, culturals, religioses, i on es generen els diàlegs que fan possible que els individus i els grups caminin cap a l’edificació de la pau. […]

Deja un comentario